ännu en dag



idag har jag jobbat, nu ska jag städa mitt rum och julpynta lite (; sen ska jag duscha, åka till Ikea med mammi och ikväll kankse det blir mölnlycke :)






JAG BRYR MIG FAKTISKT, även om du kanske inte tror de. men de är sant. men jag orkar inte längre, nu är det faktsikt till val.



ännu en dag

har praoat i två dagar nu, helt okej. ganska roligt faktsikt :) goa ungar! ;)

fan va livet skall gå upp och ner, allt har verkligen gått uppåt för mig ett bra tag nu och allt har varit bra, nu äre fan inte bra. allt går skit. .

ett snedsteg och det funkar inte



du är så barnslig, man kan fan inte tro att du är så gammal som du är. vem fan är de som är patetisk egentligen?du kan ju bara sluta bry dig och jag tycker synd om dig som behöver umgås med denna människa.


ännu en dag

nu sitter jag hemma hos Ita, har haft myskväll med Ida, Pillut och Ita :)  haft jäätte trevligt!


TA DÄN DÄN! :O


<3

fan, detta kommer gå åt helvete.

. .

jag har jobbat nu sen i torsdags, ska även jobba imorgon . Idag skulle jag egentligen gått på bio med Christoffer men blev inte så :/   Igår åkte och Ida till hindås på någon fest, hos någon Olof , träffade Coffe där oså. va där ett tag sen åkte jag hem och sov :)

Ikväll hnder nog inte så mycket, ska till Ida kanske ellernåt . Ska snart till landvetter och köpa godis och sen ska jag till Farfars grav .. <3 we miss you .


Jag kör en sandra, Kanin! / Caroline


tack Ida för att du alltid finns för mig och ställer upp! <3

RSS 2.0