äntligen!


Åh, äntligen skall jag får träffa Erica! som jag har saknat henne, jag har träffat henne en gång sedan den 11juni! Ikväll skall vi mysaa och titta på massa film (: (L)


Ha nu alla en jättetrevligt kväll, Puss på er!


jag älskar dig

Amori morte

Igår kollade jag Emma och Dennis på filmen "Pappa polis" haha, den var nog roligaste på länge.
En kille till kinesen
- Har du ätit någon hund i dag då?
- JA! EN PITBULL OCH EN PUDEL! VÄLDIGT GOD,DEN HETTE MAJSAN!
Haha, tror jag dör av skratt

Sen sov Emma hos mig. Ikväll blir det nog en väldigt lugn kväll också, Emma&Ida ska till Örgryte och jag orkar inte åka med. Får se vad jag hittar på
Puss!


"Semper fidelis"

Ikväll blir det en myskväll med bara mys, eftersom jag inte mått/mår så bra..
Pusss!

Alea iacta est

"Tärningen är kastad"



 Slutade halv tre efter en extremt jobbig dag i skolan för min del, har/mår verkligen inte mått bra idag! Haft världens huvudvärk, ont i hela nacken/halsen, yr osv :(  Men kan ju inte vara hemma från skolan nu i början när det är massa nya ämnen osså. Jag kom hem vid tre tiden och jag har sovit fram till sju! Jag får hoppas att jag mår bättre imorgon så jag orkar med skolan, annars får jag väl stanna hemma helt enkelt ändå..
Jag är sååå sugen på kebabrulle nu, haha! eller varit hela eftermiddagen/kvällen

Ne nu ska jag göra något vettigt i stället för att sitta här framför burken, tillexempel gå och duscha.
Puss!

Hur trött som helst,

Åh, jag är verkligen hur trött som helst! Jag orkar inte göra min läxa, och fan ja visste att ja skulle gjort den i fredags i stället för nu på söndag för jag visste att jag inte skulle orka efter lördagen. Men dum som ja är försöker ja ändå göra den nu, men mina ögon går snart i kors... Måste bli bättre på att planera!!!


?

Favoritcafé:  Kossan
Favorittidning: VR
Bästa saken som hänt i sommar: Kräftskivan
Favoritplagg i garderoben just nu: -
Längd: 167 cm
Byter gärna garderob med: -
Vanligaste färgen på mina kläder: svart eller vitt
Byxa eller kjol: byxor
Sminktips till allmänheten: -
Senast utlästa bok: kommer inte ihåg, men håller på med P.s I love you
Mitt rum kan beskrivas som: fult
Mig själv med tre ord: ?
Jag tränar: fotboll
Jag ville bli när jag var liten: Jobba på MCdonald,
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: trött
Är det nåt du absolut inte äter: blodpudding,
Kläder just nu: Tjocktröja och mjukisbyxor
Vad sa du senast: jag ringer dig senare, heej
Fisk eller badkruka: badkruka!
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: inget av de
Sparare eller slösare:  slösare
Bästa film: What happens in vegas
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: njaae
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3
Bio eller promenad: promenad
Är du kittlig: jaa
Snarkar du? haha nej inte vad jag vet
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? aa,
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: dåligt självförtroende
Det här är jag bra på: vet eej
Bästa bok? -
Vad vill du jobba som? Vet inte :P
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ofc! :D
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : haha, inget av det.
Gungar du på stolen? Händer väl
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster tror ja
Gillar du att sjunga? nej
Anser du att du är stark? haha, oja :D
Använder du knark? JA?.. ehm nej verkligen inte!!
Kaffe, te eller inget? Kaffe & Te
Har du en besatthet? varje dag innan ja går och lägga mig, måste ja flytta upp den tunna madrassen längre upp emot väggen ( tror inte någon fattar) men kan iaf inte somna om ja inte gjort de.

Kräftskivan 2008!

Fredag: Jag var först i skolan, slutade någon gång vid två tiden, sen åkte jag och emma till stan för att köpa ett par byxor som var slut! :(  sen åkte vi och handlade med mamma en snabbis, sen åkte vi typ över hela göteborg & partille känndes det som

Först åkte vi till Landvetter och skulle ta stan bussen men de var såå mycket folk så vi tog partille bussen istället och sen vidare in till stan. Sen hämtade mamma oss vid nordstan, och hon släppte oss i Partille för jag&emma skulle till johan, och de var vid nio tiden, men vi fatta ju fan inte hur man kom till mölnlycke, vi tog en buss till Delsjön och bytte sen till Mölnlycke bussen , ja tror vi var framme hos johan vid halv elva! :O

Lördag: Kräftskiva!! Ja vad ska man säga, hur KUL som helst!!! Och den 6 september är det bröllopsfest, wihu! Som att uppleva kräftskivan igen :) grymt kul! Hyffsat lyckad kväll i af, men sen är de ju folk som bara vill förstöra men så är de ju


Idag blir det iallafall en riktig slappis dag, har en läxa ja ska göra så ja får sätta igång med den nu så ja slipper ikväll!
PUSS

Juno,

Andra dagen på Hulebäcksgymnasiumet - känns faktiskt rätt bra. Idag åt vi i bamba för första gången och det var pinsamt får jag faktsikt säga, på önnerödskolan var man inte van vid att det satt så mycket folk runt omkring sig när man åt, men det gjorde det nu, haha!  Men det är ju bara till att vänja sig vid att det äter mycket mer folk samtidigt på Hulebäck, jag menar det är ju en mycket större skola.

Var väl hemma vid 3tiden efter att jag varit på cafét och ätit en fralla och druckit en kopp kaffe, tog en powernap på 20minuter vilket var väldigt skönt!

Nu kommer strax Emma hit, hon ringde och sa att hon var sugen på att se en film och jag föreslog Juno, för den har hon ju inte sett. Men det har jag & jag tycker inte den är någon höjdarfilm.
Puss!



Första dagen på Hulebäck,

Ja, då var sommarlovet slut .. Men det känns på ett sätt bra att börja skolan igen, det är ju så mycket nytt!
För min del blir det nu 3år på Hulebäcksgymnasiumet, Handelsprogrammet - jag hoppas det kommer gå bra.  Träffade klassen i dag, känns bra alla verkar snälla & goa :)

Efter skolan åkte jag & Emma upp till cafét och fika, var så otroligt sugen på kaffe, haha!  Nu ikväll ska jag inte göra någonting, bara ta de lugnt. Får ladda upp för en ny dag i morgon!
Take care / caroline*



Lägger in en bild på snyggingen Channing Tatum för nu ska jag titta på Step up

Takida,

I natt sov Ida hos mig, mysigt värre! Låg och prata om allt möjligt i typ två timmar innan vi blev så trötta att vi somnade. Innan hade vi varit hos Koffe&Jennica och tjötat lite..

Ikväll blir det Takida - gött! Vi är en del som ska åka in, men vet inte riktigt vilka ännu.. Men jag hoppas att det blir en lyckad kväll :)


Kram! /Caroline


Mama, we all gonna die.

Dagens låt: My Chemical Romance - Mama
Dagens frisyr: Toffs
Dagens smink: Fondation
Dagens klädsel: Jeans + T-shrit . Nu på kvällen myskläder
Dagens händelse:
Fittmobilen jag skulle hämta på lagning idag funkade förtfarande inte!!! :@
Dagens planer: Jobbade
Dagens vill ha i allmänhet: NY MOBIL!!
Dagens materiella vill ha: -
Dagens beroende:
MUSIK
Dagens tråkigaste: :-
Dagens köp: -
Dagens mat: Macka,
Dagens mående: Har mått bättre.

Alicia,

I förrgår kväll åkte jag och emma hem till Johan på kvällen och såg världens sämsta film som dessutom var svartvit! haha, kul! :)
Åkte till min bror med tolv bussen och sov där, för att jag skulle passa Alicia på morgonen. Sen jobbade jag från 12 - 15. Gick hem till min bror igen för att sen åka med Cathrine till Ikea, sen sov jag hos dem igen för att passa Alicia idag, men ska jobba om en timme så då får Dennis passa henne!
Imorgon jobbar jag från halv 9 till 15 - lite segt så! sen blir det förmodligen Rix FM men har inte bestämmt mig om jag ska gå på de eller om jag ska träna i stället, beror nog på vädret. Imorgon ska jag nog hämta min mobil också, förhoppningsvis.. & hoppas den funkar nu!!


Jag&Alicia på Ven!

Can you hear me,

Har inte skrivit på ett tag nu..
Men iallafall i varberg var de väl inget vidare väder så satt mest i stugan, mysigt de också! Kolla på film i storsätt 24/7 i 3 dagar , hehe!
I torsdags mös jag med Emma, vi handlade mat, som Emma lagade när vi kom hem - Lövbiff med Potatis, svampsås :)sååå goott!! Efter de gick vi ner till Jenncan där vi var till typ 4 på natten gick hem och somnade inte förrens 6! rätt segt.  På fredagen var jag med Idaa och myste lite, sen åkte vi hem till Johan och kolla film..

Igår var jag barnvakt, Emma & Ida kom hit, sen kom även Marcus Johan och Dennis. Ida åkte hem vi ett men jag och emma satt och tjöta till 3tiden med dem andra . Vaknade vid 6 i morse av att Emma hade sååå ont i magen vet inte vad de var :S  Så var nära på att gå ner och be någon köra henne till akuten, men jag tror inte att de var så allvarligt för jag gav henne två värktabletter och sen gick de över, haha! Ja & Emma åkte med Johan och Dennis till Allum i dag sen skulle jag träna fotboll för första gången på typ två månader ellernåt så de var gött, synd bara att de regna heeela tiden!

Nu på kvällen får jag se vad som händer, lite alterntiv i af :)

PUSS!

Singing in the rain,

Nu är det regninga vädret tillbaks igen, men jag hoppas inte att det håller i sig allt för länge - innan skolan börjar igen vill ja ha lite mer sol!

I fredags åkte jag, jimmie, Alicia, Cattis, Mamma, Pappa & Henke över till Ven (som de stavas, jag skrev fel i förra inlägget) Så först åkte vi bil i ca.2 timmar till Landskrona och sen färja över till Ven som tog ungefär 30 minuter! Jättemysig Ö verkligen, har varit där en gång innan men kom inte ihåg att det var så fint & mysigt! Vi var framme på ön vid halv ett - ett någon gång och åkte in hem förrens kvart i 19, så då hade vi cyklat i storsätt heela dagen och man var rätt seg efteråt när man skulle sitta i en bil i 2 timmar igen men jag somnade i varberg så det gick fort hem sen :)

Igår var jag och handlade med mamma, och jag lyckades faktsikt hitta lite grejer- konstigt nog! Hittar aldrig något men fick i allafall köpt två par skor och ett par shorts så det känns bra, nu är det bara ett par jeans jag skulle behöva så jag hoppas att jag får köpt några i varberg.
Varberg kommer inte bli alls så bra som jag trott och som de varit alla andra år, det regnar, Emma ska inte med, Joanna är inte där nere, så som det ser ut nu blir det 4dagar med familjen i Varberg, men det kan väl vara kul det också, träffar ju mina föräldrar inte så ofta nu förtiden, är ju aldrig hemma.
Jag har inte så mycket att packa nu, har i storsätt packat ner allt.

& I torsdags köpte jag förresten P.s I love you på bok, har inte läst så mycket i den men det har ändå blivit 8 kapitel av 51 - så några återstår, haha! Men den är än så länge väldigt bra, men är inte riktigt lika bra som filmen.

Ne nu ska jag greja lite & städa mitt rum så det är rent och fint när jag kommer hem! Bloggar gör jag förmodligen på torsdag. Puss!

 




RSS 2.0