One tree hill


ONE TREE HILL PROMO 6X17!!

AAARG!

Först och främst måste jag bara få skriva av mig om hur arg jag är på dessa jävla mobiler som sony ericsson gjort, eller i allafall den jag har !!! Sony Ericsson W910i . Världens SÄMSTA telefon! Jag köpte mobilen i somras, den 2 Juli, redan efter en vecka började den krångla så jag lämnade in den, sliden glappade + att den stängde av sig. Så jag lämnade in den, och fick en helt ny med ängång eftersom det gått så kort tid sen jag köpte den.
Den började också krångla med ängång, den stängde av sig hela tiden!!
Lämnade in den också, fick vänta ett par veckor, fick tillbaks den lämnade in den igen eftersom den fortfarande krånglade. Fick vänta i flera månader, till typ september, sen har det hållt på så jättelänge. Lämnade in den någon vecka för jul, fick tillbaks den.
Då var den väl okej i 1 vecka eller 2. Och nu har jag bara inte orkat lämna in den!! Jag har bytt mobil 3 ggr, fast samma modell och det är samma fel på alla! HALLO?`åh, ja blir så förbannad. NU är den väärre än värst! Den stänger av sig heeeeela tiden, så fort ja får ett litet sms, eller när jag sitter och lyssnar på musik. Sen startar den igen och hänger sig, så jag får plocka ur batteriet och starta om den. De är faktiskt rätt jobbigt i längden, & denna mobilen ska jag ha till februari 2010. kul!!
Hahaa, så =) nu känns det bättre.



Do you ever wonder if we make the moments
in our lives or if the moments in our lives make us?

Kom nyss hem från träningen, hade fyyss och sen spelade vi lite. Imorgon ska jag träna Forza på Hälsans hus, har aldrig tränat det förr så det ska bli kul! :)
Sen blir det väl till att plugga resten av tiden, har två prov till fredag, Turism och resor och arbetsmiljö. Så nu måste jag springa ner och duscha, sen plugga och äta!
Take care / c.



Blåvitt på lördag!!


You don't know me,

First of all, you don't know me.
Second of all,
you don't know me.


I fredags var jag hos Ida och Rasmus, Ida lagade jättegod mat! Fläskfilé, i någon sås kroketter och vitlöksbröd, verkligen supergott var de! :) Sen kollade vi på någon film som hetter "mitt liv som hund" vet inte riktigt om ja tyckte den var så bra, haha. smak sak ;)

I går tränade jag i 1½ timme, härligt! Spelade mest, så de var skönt & kul var det! Ska spela cup på fredag och sen är det talangscouten på söndag! :)
Efter träningen var det hem och duscha, tog kvart över sju bussen till landvetter tillsammans med emma och köpte godis, mötte Ida och Rasmus, så Rasmus sjutsade oss hem till jimmie och cattis, hade lägenheten eftersom dom skulle på fest. Sen kom Coffe, Erik, Jonte, Edvin, Emil, Anders & Idaa upp :) tjötade och spelade Buuuzzz. tufft. Sen vandrade vi vidare hem till Rasmus satt där fram till tre tiden, sen gick jag och emma upp till lägenheten igen och somnade vid fem tiden! dock vaknade jag redan kvart i nio, så det har inte varit många timmars sömn för mig i natt. Emma sov ändå till elva typ!

Sen pallrade jag mig hem och nu sitter jag här, tänkte skriva på lite saker som ska vara inlämnade denna veckan, som jag tänkt göra hur länge som helst men har aldrig blivit sååå. Men nu måste ja göra de!! bläää.

Kram





Nothing you can take back, but it feels right.

It's only life

Tears are forming in your eyes,
A storm is warning in the skies,
The end of the world it seems,
You bend down and you fall on your knees,
Well get back on your feet ...


Don't look away, don't run away,
Baby it's only life,
Don't lose your faith,don't run away,


Det börjar bli en vana de där att jag aldrig uppdaterar :) hehe. måste bätte mig. Veckan har gått superfort, och har till mesta del bestått av massa pluggande. Hade matte prov igår och jag fick G! Då blev jag glad, nu kan ja slappna av i helgen, haha. Nu har jag två prov nästa fredag och lite annat smått och gott som ska lämnas in. Men är i allafall ledig på tisdag så det ska bli skönt! :)

Kom nytt ur duschen efter ett Body Pump pass tillsammans med min kära vän jenn :) jobbigt, men känns skönt efteråt. Imorgon blir det fotbolls träning!

Ikväll blir det förmodligen en mys kväll hos Ida & Rasmus :)  See yaaaa

Justde, har lovat bilder från förra veckan.. men ja har fortfarande inte orkat llägga in dom, men de kommer! haha.

Friday the 13th.

Idag har de varit en lång dag. Pappa körde ner mig till jobbet vid åtta tiden. Käkade frulle sen satte ja i gång att jobba. Var klar vid ett tiden så då promenerade jag ner till Maxi och köpte ett busskort. Åkte vidare in till kungsport och lämnade tillbaks mina byxor, handlade en par grejer sen tog jag spårvagen till min bror. haha, ja ringde och fråga om det var spårvagn 3 ja skulle ta till honom, och de var de ju. Ändå sätter jag mig på spårvagn 7 och har inte en aning om var ja är, den var iaf på väg mot bergsjön men jag hoppade av några hållplatser innan & som tur var va ja inte långt ifrån min bror, bara 5 minuter, haha. men ändå klumpigt. Mötte upp bror, rebecca och lille siri och gick och fikade =) mysigt. sen skulle jag åka på blåvitt match med emma jennifer daniel och albo, KALLT vill ja lova!! men vad gör de? hihi. Sen hade emma bokat biljetter till mig, henne och jennifer till Friday the 13th, så gulligt, fick det i alla hjärtans dag present utav henne! <3  hihi. taack!
Åh, besviken på sf, haha. Eftersom det var premiär idag, så var d väldigt mycket folk. När de satt på filmen och vi kollat i sisådär 25minuter stänger de av filmen för att "de är några som inte fått sina platser" så då fick vi vänta typ en kvart tills de hittat sina platser och sen kolla OM från början... segt!
Filmen var bra, men sluta dåligt. haha.

Kom hem för en stund sen nu, och ska alldeles snart krypa ner under mitt täcke & SOVA. är trött och imorgon blir det till att sova uuuuuuuuuuuuuuuuut. bättre finns inte.
Orkar inte lägga in bilderna från idag, så de bilderna får ni imorgon.
tack och hej
hoppas inte ni haft allt för mycket otur idag, de har i af inte jag haft =)


Unusual you

There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time


Ännu en dag som gått. Dagen har gått riktigt fort! Imorgon börjar jag inte jobba förrens halv nio, för pappa ska till sjukhuset på Henke, men "sov morgon" tackar man inte nej till precis.

Åh god, ja har inte sett på one tree hill på fyra dagar, fyra dagar. haha. & jag heter caroline celius? hahaa. inte likt mig, men jag har helt enkelt inte haft tid =)

Ska kanske trääffa Ida seen också, mys! var ett tagsen :)
Nu ska jag duscha, städa mitt rum och plugga om ja hinner.
Take care, ©


alla hjärtans dag på lördag ju! <3

la laaaala


dammigt?!??

det var ett jobbigt.....

... träningspass. usch. Hade styrketräning på fotbollen idag, och det var jobbigt vill ja lova. jävla grodhopp typ 14ggr fram och tillbaks i salen......... sen blev det knös promenad (4.5km med en tung väska) tillsammans med emma och daniel. nice.
Jag kommer vara död i morgon, efter jobbandet & träningen i dag, ja är inte van vid detta! hahaa. På jobbet i dag fick jag bära tunga lådor med massa skruv, det skulle upp till ett loft, så de blev några vännor i trappan också. och det var ju inte 5 lådor utan med 105lådor med skruv. haha. Men ja ska inte klaga, rätt kul faktiskt :P

& sen är det faktiskt riktigt skönt att vara uppe så tidigt som fem på morgonen, (även om ja inte tackat nej till att fortsätta sova, hehe) dagarna känns så himla lång, i stället för att ligga och sova bort hela dagarna när man har lov...

På fredag blir det blåviiiiiiiiiiiiiiit med Emma, bara träningmatch men det är kul endå =) göttttt. äntligen börjar säsongen snart igen!


 

Ne, nu ska ja pallra mig ner till duschen, sen ska ja laga pannkakor som ja ska ha till lunch imorgon ! hiih.
Puss


 

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know




Poker Face

"Be not afraid of life. Believe that life is worth living, and your belief will help create the fact."

ojjjj, tiden springer i väg. jag uppdaterar ju aldrig bloggen längre, baad. Antagligen har jag inte haft något att skriva om.. fast de har jag väl egentligen inte nu heller, menmen.

Har jobbat i två dagar nuu, det är tungt att gå upp klockan fem på morgonen när man då tänker på alla som istället ligger och sooover.. men det är ju goa pengar tillslut =) Kom hem för en stundsedan och trodde att det hade kommit upp nytt avsnitt av one tree hill :o men nej, det har de ju inte & inte gossip heller. aja, tur att jag har så mycket annat att göra då i sället, haha. Ska bort till min bror efter jag ätit och skriva klart mitt arbete till skolan, orkar inte ha de hängande över mig hela veckan, gott om de kommer urvägen.

Igår åkte ja hemifrån halv sex på morgonen och var hemma igen kvart i nio på kvällen, åkte och tränade spinn & core direkt efter jobbet, gött vare!! skulle egentligen tränat spinn+pump i dag, men känner som sagt att ja vill ha klart skolarbetet. Men imorgon blir det fotbolls träning.
& om ett par veckor blir det ledarutbildning i Ljungkile. :)

och kanske även Säffle, för att hälsa på Emma! skönt attt hitta på något annat för en gångskull.

ja, ja fick allt ihop ett litet inlägg ändå =)
Nu ska ja äta sen blir de bort till bror!
Ha en fortsatt bra kväll, take care ♥

justde, har klippt mig också. de var ett tagsen, menmen.
 ska i allafall klippa håret lite till så de blir lite mer frisyr på de hela.

    

Before                     After


Hot N Cold

"Truth is still absolute. Believe that.
Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined.
And even when truth is more cruel than any lie."



Då var det söndaaaaaag, usch denna dagen har inte varit goo....
I fredags var jag hos Ericaaa, hon fyller ju snart år :)  mysigt & roligt var deee! <3  tack! :))


I går var det fest för Nathalie i Torslanda, jaa de var en väldigt rolig kväll! Tack för de :)
här kommer lite bilder:
bloggen cpar nu så orkar inte lägga upp fler bilder.
                                                                                                               


RSS 2.0