One tree hill


Fredag,

Gooood morgon! :)

Sitter på jobbet nu och håller på att sortera alla säkerhetsblad till olika kategorier.. Är snart klart och det känns väldigt skönt! hihi

Igår när jag kom hem från jobbet sprang jag dirket upp till datorn och kolla på One tree hill. Ni får tycka jag är löjlig men det är så sjukt bra! att leva som dom hade inte vart fel, även om allt i deras liv inte alltid är på topp! (:   Är på avsnitt 17 nu och det börjar närma sig mot sitt slut, fast jag kollar ju på säsong 4 så att jag har två säsonger till framför mig!! wooho

Slutar tidigt idag, redan klockan tolv, härligt de. Ska in till stan en snabbis med Emma skulle jag tro, fika och shoppa. Måste kööpa skor, och se om jag hittar något att ha på mig på lördag då jag faktsikt ska på två partyn på samma kväll ;)

När jag kommer hem från stan blir det förmodligen till att titta på One tree hill - oh god, jag längtar! haha

Jag skulle gått på bio ikväll men jennifer blev sjuk :( vi skulle sett den nya bond filmen, men det fanns endå inga biljetter kvar så vi får ta de en annan helg :)  Får se om de kanske blir bio ikväll endå,

Ne nu måste jag jobba, nu kommer snart chefen och då skall pärmen vara klar! Jag har en halvtimme på mig.

Ha en superbra fredag så hörs vi snart igen, Puss på er
-v-



"All I wanted was just what everybody else wants,
you know..
to be loved.."


Torsdag,

Sitter på jooobbet nu, gud jag var så trött imorse ville verkligen inte gå upp och inte nu när det är så kallt ute heller.. =/  menmen. det var bara idag och imorgon också, sen kan ja sooova hela helgen! hihi

I helgen blir det paaarty, först min kusin som fyller 25 och sen Madde&Sandras feerre =) gött äre!

Nu måste jag jobba så jag blir klar med det jag håller på med, letar upp säkerhetsblad till olika kemarticklar, ringer runt lite och söker på datorn =)  heheh


Ha en fortsatt bra dag! Puss på er
-v-

Tisdag,

Var på kalaset hos Farmor i söndags endå, åg jag ångrar det. Inte för att det var tråkigt ellernågot, men blåvitt matchen var tydligen gryyyymt bra och dem vann ju!! 5-2 INTE ILLA om jag får säga det själv =) IFK GÖTEBORG & NICLAS ALEXANDERSSON! Hihii.

Har jobbat i två dagar nu. I går var det riktigt segt, hade inte så mycket att göra då. Städade några skåp typ fram till halv fyra, haha! 
Men i dag hade jag allt att göra, först städade jag typ "lagret" eller vad man ska säga, dem hade massa grejs där så där städade jag.
Sen koom Ragnar (chefen) och gav mig ett jobb. Ute på gården hade dem ett dussin  med datorer, radioapprater, diskmasking, ja allt möjligt låg det där. Då skulle jag först lyfta fram pallar (tuunga! haha) Sen skulle jag sätta på en "ram" runt pallen där, man kunde även sätta fler än en ram, satte max tre tror jag. Så det blev änna som en låda där man skulle lyfta ner allt då, sju pallar (lådor) blev det typ med massa grejer, det var lite tungt men dagen gick fort =) stod där ute i typ 5 timmar eller något ;)  Men de är gött att göra något i stället för att bara sitta stil. 

Imorgon skall jag spänna fast lock på lådorna så sopnissarna kan komma och hämta skiten sen.  Men jag ska även få lite administrationsjobb(?!) - pappersarbete typ =) haha.

Efter jobbet i dag åkte jag och pappa till kållered så jag fick köpt min jacka, en svart dun jacka, everlast =) jätteskön men jag ser ut att typ väga 150kg, heheh.

Nu blir det ett avsnitt av OTH!! Som jag längtat


Här kommer lite bilder från kalaset och jobbet;ei


lilla hjärtat och bror

Jimmie och Plutteeen

Sööötnos!



Ja, här är då pallarna jag skrev om. detta gjorde jag =P

gårdagens jobb - ja skulle sortera in i ett skåp, jippi


Söndag,

Det bleev en gaaanska lugn kväll i går ändå, men väldigt rolig! =)  Jag&Ida åkte inte till Madde förrens halv tio tiden och var där till typ elva då kom Rasmus och Adde och hämtade mig Ida och Dennis (min bror som kom och hälsa på,haha). Dem körde bort mig och Dennis till min bror Jimmie och Cattis satt där och spelade Buzz och sjung singstar!  :D kulkul vare =)
Var väl hemma vid två tiden eller något då jag somnade med ängång. hihih.


SEN BLIR DET BLÅVITT PÅ ULLEVI, wooho . Synd bara att vädret är sääääämst! =( Menmen, vad gör man inte, där har man ju stått förut i regn, tillexempel när dom tog SM-GULD! 

Egentligen skall jag på 75-års kalas hos min Farmor vid fem tiden, men jag går faktsikt på blåvitt i stlället och hoppas att jag kan komma dit efter matchen i stället =) hehe

Nu får det nog bli ett avsnitt av OTH, vi hööörs!


I love u




Jimmie (bror)


Lördag,

Har varit i Kållered typ hela dagen med Emma & Pia. Emma köpte en jacka, och även jag hittade en jacka jag ville ha - en everlast dunjacka! Jättegoo va de =) 

Nu har jag precis duschat och tagit foundation, ska ju till Madde ikväll, blir noog treeevligt! :D hihi.
Nu måste jag föna håret och ta lite mascara.
Ha en toppenkväll, PUSS

Fredag,

Det var en lång dag i skolan i går, åkte hem i från kvart över sju och var hemma tjugo över fyra.. Men dagen gick i allafall fort. tur de! När jag kom hem frågade Emma om jag ville åka med upp till hennes syster, jag som trodde hon skulle till Skene?! jaja, Pappa körde i allafall upp oss till Emma syster Jennie och William, vi lekte lite med William innan maten blev klar, vid sju tiden åt vi och då hade även Palle kommit hem. Vi åt revbensgryta, potatis och sallen - hur gott som heeslt, verkligen supergott! Till efterrätt gjorde Jennie chokladpudding & kaffe, ååh så gott! =) Tack så jättemycket för de!

Vid tio tiden kom Dennis och hämtade mig och emma, Dennis och Emma åkte vidare till Johan i mölnlycke fast jag åkte faktsikt hem, la mig i sängen och pratade i telefon och somnade? haha!  Lika bra att jag åkte hem då, annars hade jag väl somnat på bussen, eller i en rondell eller varför inte mitt på vägen typ? haha! så trött var jag. Jag somnade med telefonen i örat =) haha. Vaknade vid halv tio i morse i allafall.

Denna lördagen kommer nog bli rätt lugn, (som alla andra lördagar nu för tiden) Ja ska i allafall kolla avsnitt av
One three hill och ikväll blir det nog  att vara hemma hos Madde och ha trevligt, hon skulle ha hemma lite folk =)

Ha en jättebra lördag!
-v-





Torsdag,

Imorgon är det freeeeeedag, love it!  Denna helgen skall bestå utav att SOVA för min del. Jag är så otroligt trött, gått och lagt mig så sent och gått upp så tidigt. Nästa vecka får de bli ändring på de för då är de jobb som gäller!


Nu är jag nästan klar med uppgiften i småföretagande vi hade tills imorgon, är inte riktigt klar men orkar inte skriva mer nu. Kom hem för ca en timme sen efter ett jobbigt pass Body pump. Måste sätta i gång att träna massa nu, fast så säger jag alltid =) men någon gång ska de väl bli av. hehe.


Nu ska jag sooova! Börjar åtta imorgon, Puss!

In school,

Sitter i skolan nu , har håltimme så jag går inte in förrens kvart över ett... riktigt seg. Har en lektion till 14.15 sen ska jag a omprov i matte ju, klockan 15 så då får jag vänta 45 minuter till, hela dagen är det bara att vänta och väntaa...

Ikväll blir det förmodligen träning - body pump! Har inte tränat på ett tag nu..

Vi hörs ikväll
kram

HAHA,



Youtube har gjort min kväll,  FAN VA JAG HAR SKRATTAT

Parlamentet


Haha, tror jag dööör!

Onsdag,

Onsdag i dag, hade retorik på morgonen - gash, att jag ens orkade gå upp och gå på den urtråkiga lektionen! menmen, vi fick i allafall reda på vårt betyg idag, IG fick jag men jag hade inte räknat med något annat heller eftersom jag knappt vart där och gjort läxorna. Jag kan höja mig till G om jag gör högtidstalet, argumentationstalet och en muntlig grej på fredag - nejtack. Hopar de. Annars har det varit en ganska lugn dag, tittade på film på engelskan och på matten som var den sista lektionen, gick ganska snabbt... =)

Idag är det onsdag vilket innebär att jag har livsmedelskursen ikväll, men det blir ingen för Emma skulle jobba och jag vill inte gå dit helt själv nu precis i början, kanske är löglig men då får jag var de =) haha!

På söndag blir det Ullevi för min del, IFK Göteborg möter ju Elfsborg! Ska bli kul.



 



Annars händer det inte så mycket...
Nu ska jag plugga Matte, har ju omprov imorgon =/  Problemet är bara att jag inte hittar min mattebok....
jaja, den kommer väl bra
-v-




JAG SAKNAR HOLLAND 08!
ååh, va underbart det var. Det bästa, roligaste och mysigaste  jag gjort, bussresan ner var så mysig, hihi!
Vill tillbaks!




Tisdag,

Försov mig imorse, skulle haft datorkunskap på morgonen men fick ha det på eftermiddagen i stället.. ifick sluta kvart över 3 i stället för halv två .. segt! 
Efter skolan åkte jag direkt upp till cafét och jobbade, vem kom inte och fikade då om inte Tobbe, var hundra år sedan jag träffade honom, så det var kul :) Han va ju så gott som en stamkund uppe på cafét innan han flyttade. hehe! Sen var det ganska lugnt, åkte hem och har pluggat lite nu, men skall fortsätta alldeles strax, var bara tvugen att skriva ett inlägg först =)

Jag är så himla trött, går och lägger mig alldeles för sent på kvällarna. Och utav resten av veckan börjar jag åtta!! så det blir till att ta kvart över sju bussen, känns inte så roligt precis. Får bli till att försöka gå och lägga sig tidigt, men så blir det aldrig ändå... tyvärr.

Jag har inte ens hunnit fortsätta ändra min blogg, det får väl bli till helgen, det ser ut att bli en ganska lugn helg så det är härligt, känner att det behöver. Nästa vecka är det höstlov men då ska jag ju som sagt jobba hos Pappa, 6-16  måndag- torsdag och på fredagen 6-12 ... Kommer vara helt slut efter den veckan, haha! inte van vid att gå upp riktigt sååå tidigt. :)

Nu skall jag gå ner och duscha sen skall jag fortsätta med pluggandet!
Jo förresten jag har lovet mig själv jättelänge att börja titta på OTH det är ju såå bra, har bara kollat några avsnitt då och då, men nu ska jag ta tag i det och börja titta. Jag får börja med säsong fyra och framåt. Orkar inte riktigt börja på säsong ett.

Ha en bra kväll
-v-



Här är en bild på Jimmie och Cattis fotografer dem hade på bröllopet,
riktigt snygga var dem ;) haha!

Söööndag,

Söndag igen, gud va dagarna går fort.. helt sjukt!

Var som sagt hemma hos johan igår, även Marcus var där och tittade förbi. Vad ska man säga om den kvällen, ganska lugn, satt och tjötade osånt, Idaa kom även förbi en snabbis, hihi <3  Sov där, somnade någon gång vid två. Johan vaknade 6.20 i morse och var pigg, ååååh. trodde jag skulle få flippet, det är inte normalt att vakna så tidigt! Vid 9.20 hade han varit och köpt fruskost så jag och emma fick tvinga oss upp ur sängen = ) hehe.  Har bara slappat hos honom hela dagen, var hemma vid fem tiden :)

Imorgon är det skola igen, så segt. Jag tycker verkligen inte om skolan, såå tråkigt! Bara massa läxor hela tiden.
Bara denna veckan sen är det ledigt från skolan en vecka, göttde! Då skall jag jobba på pappas jobb, haha! Ja får se hur de går, inte dirket ett jobb för tjejer, men pengar som pengar =) haha.

Nu skall jag snart gå ner och kolla på parlamentet, tänkte även ta mig en dusch i pausen =)
Ni får ha en fortsatt bra söndagskväll :D Kram
-v-



(mode visning - drottningblanka maj08)



Lördag,

Igår efter att jag hade jobbat åkte jag in till stan och mötte Emma, tittade lite i affärer osånt, hittade dock inget jag ville ha... Åkte hem och tittade på Steeeeep up BÄSTA FILMEN JAG SETT! ooooh, älskar den! Åt även chips med dipp, det var ett tagsen =) hihi.
Vaknde vid halv tio och skulle upp och jobba, efter jobbet tränade jag med emma och johan, eller det var vääl mesta johan som tränade. Ikväll blir det filmkväll hos Johan, jag emma och han =)  Skall åka med kvart över sex bussen till mölnlycke

ÅH JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD, SER JÄVLIGT MÖRKT UT ATT JAG FÅR ÅKA MED TILL SÄLEN, JÄVLA FITTA OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHHHHH VA ARG JAR ÄR! BARA FÖR ATT MAMMA VÄGRAR ATT SLÄPPA I VÄG MIG SJÄLV I EN VECKA, VAFAN!!


Har lust att slå in en vägg ellernågt, men jag är nog inte så stark. haha! orkar inte skriva mer. vi hörs. Ha en bra kväll alla! Puss!

ändring av blogg,




Håller på att ändra min blogg som ni säkert ser! Den är inte klar. Men jag orkar inte göra mer nu, utan jag måste sova. Får försöka fixa bloggen nästa gång jag har mer tid. Är så himla trött.

Kram!

torsdag,

Fick sluta tidigare i skolan idag också, vi hade redovisning av vårt arbete "min butik" och det tog inte så lång tid, slutade därför klockan halv tre i stället för kvart i fyra :)
Ååh, det känns så skönt att inte behöva plugga nuu, har kommit hem i ca. 2 veckor nu och varje dag har jag bara fått pluugga! ussch. Känns helt underbart!

Efter skolan gick Ida, Jessica,Jag, Janina, Martina, Oskar och Johannes till Johnsens café, satt där och planerade inför sälen resaan, nu är stugan bokad! och jag hoppas att jag får följa med, men det tror jag nog (A) ooooooooooooh, ja längtar så in i bomben!!! 

Men i allafall efter fikandet åkte jag och jobbade, det var jättelugnt så jag kunde i stortsätt åka hem med en gång efter vi stängt... Åkte hem och satte mig vid datorn, ville göra om min blogg. Men det blev inte jätte lyckat, men jag vet i allafall hur man gör nuu, så jag skall bara göra en header  som jag är nöjd meed. hihi..
Nu ska jag titta på andra avenyn, sen bara sooofta =)

Pusss vi hörs!


gammal bild på mig! hehehe


ooh, kul & jobbigt

Fick sluta tidigare i skolan, redan klockan halv ett, vi hade ingen matte för vår mattelärare var sjuk - grymt skönt! ville inte ha den där sista matte lektionen var så himla seg. I allafall, när jag kom hem pluggade jag en massa, och jag fick världens huvudvärk, det var inte skönt eftersom jag skulle i väg och träna på kväällen.. Men den gick faktsikt över när jag gick utanför dörren, härligt!
Var på kursen nu ikväll, pratade inte så mycket, fick en del papper och sen hade vi vattengympa :D! gryyymt kul faktsikt, och det var jobbigt! Det skall göras om nästa vecka, världens härligaste grupp också ju! Jag&Emma + pantionärer! wooooho . haha .
Nu ska jag duscha & soova.
Hörs imorgon! PUSS!


BÄSTA LÅTEN, GRYMT BRA!

in school,

Jag sitter i skolan nu, åååh va tråkigt det är! vill bara hem och sova, är så förbannat trött! Gött med en liten sovmorgon imorgon =)  Känner att jag inte har så mycket intressant att skriva just nu...
Men ikväll skall jag i allafall på en Livsviktig kurs som man fick om man köpte gymkort på hälsans hus, kursen handlar typ om hur man skall äta när man tränar mycket osånt :) kan nog vara rätt intressant faktsikt. Dom ringde förresten och sa att vi skulle ha med oss en baddräkt, (jag&emma) för vi skall antagligen ha vattengymnastik, boooooooring! fast tydligen bra träningen.

vi hörs ikväll.
-v-

Träning!


woho, ikväll blir det träning på hälsans, har bestämmt mig för att träna Core ikväll och det ser jag fram emot, det var så längesedan jag tränade nu! :D

När jag kom hem från träningen är det bara att sätta sig och börja jobba med engelskan som är tills imorgon, har ett litet arbete som skall vara klart och jag har inte ens börjat, känns ju jättebra, not! haha.

nu måste jag packa träningsväskan innan jag skall ta bussen till landvetter, Pusss på er!
-v-




Tisdag, in school,

Sitter i skolan nu.. Min dag började inte bra, sov hos emma, jag vaknde vid åtta och skulle åka kvart i nio, stressigt värre. Då märker jag att jag inte hade med mig mitt smink!! och Emma hade tagit med sig sitt till skolan, INTE BRA! fick åka hem fort som tusan, hittade inte sminket hemma heller, klockan närmade sig halv nio... precis innan jag skall gå till bussen, har någon dum idiot lagt sminkväskan i LÅDAN LÄNGST NER I BYRÅN I HALLEN!! åååhm jag blev så arg. Fick springa till bussen helt osminka och sminka mig i skolan! .....


Tjejerna i klassen har pratat om att åka till sälen vecka 7 - ååååh. jag hoppas det blir av och allt går enligt planerna!



allt för mig så länge, Pusshej

Måndag,


 

Sitter hemma nu och försöker plugga, men jag orkar inte!  Har ju som sagt världens huvudvärk och den går inte öveer! It Suuuuucks


Måndag,

Försökte blogga i går kväll men bloggen funkade inte..

Det  blev en ganska lugn helg faktiskt, i fredags gjorde jag i stortsätt ingenting.. I Lördags gick jag upp tidigt för att åka och jobba, jobbade till ungefär klockan två sen åkte jag hem till emma, duschade, sen kom johan och hämtade oss, vi åkte hem till honom, åkte och handlade mat sen käkade vi och hade en trevlig kväll :) sov där, åkte hem vid två tiden på söndagen.
Hade fotbolls träning i går, det gick väl bra men jag var ganska seeeg. Sen pluggade jag en stund, tittade på Andra avenyn, duschade och gick och la mig. Somnade nästan med än gång var hur trött som helst.

Hade sov morgon i morse, började halv elva, som varje måndag =) hur skönt som helst.  Slutar 15.20 idag, då skall jag hem och ta en alvedon och sova en stund, shit har sån huvudvärk, haft det i stortsätt hela tiden sen i lördags :/  inte kuwl alls... Sen blir de väl till att plugga ikväll, SOM VANLIGT! känns som att man inte gör något annat, fan man får ju ingen fritid typ..
Nu måste jag fortsätta jobba lite på arbetet som skall vara klart tills på torsdag, har även ett arbete i engelskan som skall vara klart tills på onsdag...
Skriver kanske i kväll om jag hinner.  Ha en bra måndag!

Rihanna - Rehab - grymt bra låt

Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya (do ya)?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way that I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
Cause now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease


Fredag,

ja, då var de fredag igen. göttt!

Sitter i skolan nu, precis haft gymnastik, nu har jag försäljning och serive, arbetar som vanligt med "min butik" men nästa vecka är deeet arbetet klaart! äntligen, skall bli så skönt. Men kommer väl få ett ton med andra läxor .... mindre skönt..

Fick tillbaks min mobil igår!!!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! Jag har ju fan väntat på den i 3 månader nu! fyfan, aldrig sony ericsson mobil igen! aldrig. haha.

ja, vad händer i kväll? Inte en aning
Imorgon? vi skulle haft klassfest, men jag vet inte hur det blir med det nu. massa strul med lokalen..

nu måste jag jobba. Puss!

in school,

sitter i skolan nu har Praktisk marknadsföring, fast vi får arbeta med "min butik" gött de, för det behöver jag verkligen göra! Slutar kvart i fyra, och jag har bara två lektioner  det känns så segt. Slutar om en halvtimme och börjar igen kvart över ett.... Man vet inte riktigt vad man skall göra på håltimmen, fast vi skall ha förhör sen om Lagar osv, så det kan man ju öva på..

Nu ska jag fortsätta jobba lite. Take care!
/ C

Plugg,

Hallo!

Var hemma vid tre tiden i från skolan idag, sen dess har jag bara suttit och gjort läxor. Vi får bara läxa efter läxa, inte speciellt kul. Man hinner ju inte ha någon fritid på vardagarna....

Nu när jag endå har suttit här i 3½ timme tänkte jag strax gå ut och gå en promenad tillsammans med min kära kusin Emma, går väl förmodligen inte jättelångt men det är alltid skönt att få komma ut, känner att jag suttit inne lite för längre, börjar få världens huvudvärk.. Så en promenad sitter ju inte helt fel asso =)
Nu ska jag bara skriva ut en lite grej innan jag passarar ytterdörren, hehe. Vi hörs.
kram på er!


(Lanzarote 07)
En utlandsresa hade ju inte vart helt fel nu i kylan!!



Onsdag,

Sitter i skolan nu, har engelska. Tror ni jag orkar jobba engelska? Nopp. haha. Det får bli att jag skriver ett kort blogginlägg i stället, lite roligare :)

Var aldrig på retoriken i morse "försov" mig. hehe... Så jag började inte förrens 9.55 i stället, så det var härligt. Efter engelska lektionen skall jag ha matte, fast vi skall jobba butiksmatte typ procent osånt, det är en uppgift vi har till
"min butik" Det ser jag faktsikt fram imot, kors i taket =)

Jag hade velat göra om min blogg, alltså att jag kan ha egna bilder där uppe istället för fashion temat.. =/ någon som har några tips om hur man gör? = )


c

Godnatt,


Har precis duschat och nu sitter jag är i min rosa flanell pyjamas och raggsockar, det är så mysig nu när det är så kallt ute! =)  Tänkte bara skriva ett kortinlägg innan det är läggdags.

Var ju på handledarkurs nu på kvällen, man fick lära sig en del nya grejer men om det var värt att sitta där i 3½ timme på en tisdag kväll kan man ju diskutera... haha

Annars har det varit en ganska lugn dag, en kort skoldag - härligt.
Nu måste jag gå och lägga mig, mitt huvud hänger snart nere vid tangentbordet, då är jag trött. haha.

Vi hörs imorgon .... om jag överlever retoriken klockan åtta på morgonen som håller på 2 timmar, hjäääälp mig. varför skulle jag välja retorik? Det värsta som finna. I hate it



här får ni en bild på snygging Niclas, haha. som vanligt! :D

IFK GÖTEBORG,

Förresten, faan va härligt att blåvitt vann! :D
2-0 mot Hammarby


skolan,

Sitter i skolan nu, börjar om tio minuter med datornkunskap. Åkte med pappa idag så jag var lite tidig men vad gör de, vill inte åkaa buss =) haha.

Ikväll blir det handledarkrus, så snart får jag börja övningsköra! så nu får ni hålla er undan från vägarna, haha ;)
Ne, nu skall jag sätta i gång att jobba lite, ligger nämligen efter.
Vi hörs!
-v-


jag älskar dig plutten

wooho,

Tjohej
Jag kom hem för en stund sen, och nu har jag och emma planerat att gå på Blåvitt ikväll. faan va göööött! Nu är jag väldigt stressad för jag behöver plugga massor, och vid kvart i sju ska jag och emma ta bussen in till stan. Så de blir till att plugga fram tills dess.
Jag hinner inte sitta här och skriva utan får sätta igång.
Vi hörs
-v-

Här kommer en bild på mig sen i lördags


Söndag,

Jag får ju ta och säga att det blev en lyckad kväll igår iallafall!  Först hjälpte jag och emma mamma på deras återträff dem skulle ha, och allt gick primaa! Sen åkte vi hem vi åtta, satt nere hos Dennis och tjöta med Koffe Johan Dennis Jennica Sandra och Lollo, körde massa öl spel osså =)  Vid halv elva drog vi vidare till bonna, haha. Ja där var de livligt men tydligen inte som det brukar vara, dansade massa bugg och hade grymt kuul!

ar väl hemma vid halv fyra tiden då jag, emma, johan och dennis la oss i sängen och somna i stortsätt så fort vi la huvudet på kudden, i allafall jag :) haha. Vaknade vid elva tiden och var riktigt seeeg, Jag Emma och Johan gick ner till pizzerian och käkade sen låg vi och titta på TV till tre typ, vid tre tiden skulle jag bort till fotbollen på möte. Kom hem för en stund sen. Har världens huvudvärk och känner mig jätte konstig men det är ju så dagen efter =) haha.

haha, här är två värdelösa bilder från bonna i går.


haha, snögggt, ( jag&bror)


Emma och Johan, haha!

Nu skall jag försöka plugga lite. Ha de så bra.
-v-


Lördag,

Var ju på bio i går, Eagle eye! Värd att se vill jag lova :) den var riktigt braa! Åkte hem sen och la mig vid ungefär 23 och då somnade jag som en stock. Gick upp vid halv tio för då skulle jag jobba. Efter jobbet åkte jag och Pappa till landvetter och handlade.
Nu sitter jag är tillsammans med Emma, håller på att göra oss i ordning vi skall hjälpa mamma en stund i kväll för hon skall ha en "återträff" med gammla vänner. Sen blir de till att dricka med Emma, Johan, Dennis, Koffe och Jennica ett par timmar sen skall dem till bonna på fest, då får vi se vad jag&emma hittar på =)

Nu har jag väldigt brottom har precis duschat, måste föna håret, sminka mig, klä på mig osv, tusen grejer att göra. Men vi hööörs imorgon. Ha en bra lördag för de hopas jag att jag ska ha! :D
Puss!





Love love love
tack för en mysig kväll älskling!

Niclas,


Niclas Alexandersson <3

Min dag började inte bra.. När jag sitter på bussen påväg till skolan läser jag en metro som ligger framför mig, och vad läser jag inte då? JO, att NICLAS ALEXANDERSSON skall lägga av! :/  Bästa spelaren. Åhh, jag älskar honom! <3
(Niclas Alexandersson spelar i blåvitt för er som inte visste de =)
Nu kommer det känns meninglöst att gå på blåvitt matcherna nästa säsong, han är ju ändå kungen och den man tittar på ;) haha. Det är 6 matcher kvar utav säsongen i år och han skall vara med på dom som är kvar, så det blir till att gå på dem matcherna som är kvar förhoppningsvis!
jaja, sluta skrivet om det.

Förövrigt var väl skolan helt okej, utan den sista lektionen på 3timmar, den var inte okej! Gud va seg den var, från 13.15 - 15.45 hade vi lektion och vi satt vid datorn och arbetade. segt.... Jag kom hem vid fyra tiden då jag fick mig något ryck och började städa, haha. det händer inte ofta vill jag lova. Jag dammsög hela undervåningen och mitt rum, och bytte lakan :) det bästa som finns är att lägga sig i nybäddade sängkläder!

Sen åkte jag och mamma till Allum en snabbis. Jag hittade ett par svarta jeans för 99:- och dom satt faktsikt hyffsat bra. Så det känns skönt för jag behövde ett par svarta byxor nu till hösten =) När jag kom hem igen var min bror här, även hans flickvän och lille bebisen - soooo cute!

Nu har jag precis duschat och jag är jättetrött. Började klockan åtta imorgon med idrott så det blir till att gå upp vid halv sju. Känns ju inte så kul kanske, speciellt inte när det är så ruggit väder ute, men men, skolan måste skötas.

Skriver förmodligen ett inlägg imorgon också, om hur bion va! 
Puss!



NICLAS ÄR
BÄST BÄST BÄST!

Stan,

En vanlig onsdag i skolan idag, började med Retorik klockan åtta, sen hade vi Försäljning&Servie, Engelska och Matte. Onsdag är en riktigt seg dag för vi har så tråkigt lektioner. Menmen, slutade halv tre, mötte Ida i Landvetter och åkte in till Stan där vi mötte upp Emma. Hittade en topp och ett par träningbyxor i från H&M, hel nöjd. Käkade på Donkan efter de, sen gick jag och hämtade ut biobiljetterna till bion jag och jennifer skall se på fredag, det fick bli Eagle Eye, den verkar bra så jag hoppas inte vi blir besvikna, men det skall bli mysigt!  =) 

Jag var hemma vid tio över sju, packade ihop Emmas grejer hon hade glömt hos mig och åkte bort och lämnade det till henne. Tjötade lite innan jag var tvungen att åka hem för att pluuuugga, massa plugg har jag nu. Jag orkar inte med det, känner mig så stressad + att jag ligger efter med en uppgift som skulle vara klar förra veckan - inte bra.

På retoriken idag fick jag reda på att om ett par veckor skall vi hålla två olika tal, det ena skall vara ett:
Argumentaionstal- som skall vara i 10 minuter!
det andra talet skall vara ett
Högtidstal - och det skall hållas i 5 minuter!
oh god, help me! Detta kommer inte gå bra.

Har en liten sovmorgon imorgon, börjar inte förrens 10.10, fast jag slutar inte förrens kvart i fyra.

Imorgon blir det träning på hälsans, Les Mills Body Pump!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla.
Vilket jag inte kommer ha - pluuuugg



Trailerna på Eagle eye!

RSS 2.0