Tonight!

Ikväll blir det kräftskiva!!

2007


2008

NEXT: 2009!


Söndag

God morgon! 
Tro inte att jag vaknade nu för de gjorde jag inte, vaknade vid nio faktiskt. Men var så himla trött nu när jag kommer hem från min bror så gick och la mig en stund, gick upp nyss så därför får de bli ett godmorgon ;)  vaknade flera gånger i morse, för en jävla F*TT flugga höll på att surra runt mig. åååh, va arg ja blev!

Det är nog därför jag är på såå jedrans dåligt humör i dag, stör mig på allt och alla. Vet inte varför! Är väl trött helt enkelt.

Nu i veckan har jag en veckas praktik framför mig på Åhlens. Blir väldigt skönt med en mjukstart av skolan..

Nu ska jag springa ner och rota fram träningskläderna, japp idag blir de fotbollsträning! Förhoppningsvis blir jag på bättre humör då, fotboll brukar göra de, eller träning överhuvudtaget.

Kram!

Nästa helg bli bra, kräftskiva på Lördag & på söndagen blir det en kväll på Ullevi, det gör mig verkligen lycklig! åh, bästa som finns. IFK Göteborg <3 Mer om de i slutet av veckan.


Lördagkväll

Hallo bloggen.

Lördagkväll och här sitter jag barnvakt för två så busungar :) hih. Alltid lite kul. De sitter och kollar på Madagaskar, och ja sitter vid datorn bredvid ;) höhö. Nä, men myser med dom lite också såklart.

Idag vaknade jag vid elva tiden, och började städa mitt rum. Lovar att de verkligen behövdes!! Såg ut som kriget. Tog bussen till landvetter där de hade Ankrace. Vann dock inget, vår anka var la typ sist . Snek till mig en klubba i allafall.

Ciao!

NRJ

Heeeeeej

Sitter hos Anna nu, ska snart gå bort till ICA för att handla lite gott, sen blir de att ta bussen till stan och kolla på NRJ in the park.

Hoppas ni alla får en bra kväll!

haha, en jätteful bild på emma och mig från Midsommar.


Min helg

Hello friends!

Såhär ser min helg ut:
Ikväll blir det NRJ förmodligen på Liseberg. Kan ju säga att vädret inte lockar mig jättemycket. Hoppas de blir lite bättre fram emot kvällen. Imorgon ska jag verkligen ta mig en sovmorgon, vid sex tiden på kvällen ska jag vara barnvakt för två små busfrön, Alicia och Smilla! Smillas föräldrar ska gifta sig, och jimmie och cattis är ju så klart bjudna. Ska passa dom till söndagen. Om jag hinner ska jag även träna fotboll också, beror på om de kommit hem från bröllopet då eftersom de sover över.

Första veckan i skolan har varit väldigt lugn. Och i dag slutade vi redan halv ett! Nästa vecka blir de praktik.

Jo, första matchen med Jitex i tisdags gick bra. Vann med 3-1. Jag spelade inte så mycket, men den tiden jag var inne han jag göra en assist och få en boll rakt i ansiktet. Har fortfarande ont i käken, oskönt.




Back to school

Ja, då var sommarlovet slut för den här gången. Bara till att vänta in höstlovet, fast de är ju ett tag kvar.
Vaknade vid elva idag, åååt en mycket god fruskost, gjorde mig i ordning för skolan, och sen kom Rasmus och Ida och hämtade mig, var vid skolan vid ett. De hälsande oss välkomna tillbaka, vi fick busskort, och annan information.. you name it. som det alltid brukar vara efter ett sommarlov typ.

Tog en fika tillsammans med Emma på cafét, åkte sen vidare till Prytz för att kolla på GAIS-ÖIS. Silken skit fotboll, haha. Tur att något lag i Göteborg håller sig på topp ;)

Imorgon ska jag spela min första match med Jitex och.... jag har stäckt min ljumske!! Hände på träning i går. Hoppas bara att det är en väldigt liten sträckning som läkt sig till imorgon! Annars dör ja.
Skolan börjar nio imorgon så nu är det sängen som väntar.
Kram!

Läs: thewaytousa.blogg.se

Now I'm that bitch and you just a clown


Long walk home

Det har inte hänt jättemycket i mitt liv sen jag skrev senast, men ni ska få en liten update. 
Tog tåget ner till Varberg förra helgen där Emma var, solade och badade. Hur skönt som helst.

I veckan har jag tränat och jobbat typ. Förresten så har jag bytt lag nu till Jitex. Känns jättebra! Ska spela min första match med dom på tisdag redan och jag är hur nervös som helst! Men förhoppningsvis går det bra :)

Min bror har fyllt 20 i veckan och min pappa 57, så vi hade kalas för dom idag.

På MÅNDAG (!!!) börjar skolan redan. Får hoppas att de första veckorna är rätt lugna i af. Andra veckan har jag prao så det är skönt! Nu sitter jag och kollar på Entourage, fast börjar bli väldigt trött så funderar på att lägga mig snart. Det är ju en dag imorgon också, en lång en.. Ska på blåvitt match som börjar redan klockan halv ett, så får åka hemifrån med kvart över elva bussen, och direkt efter matchen blir det förmodligen träning för min del.

En liten uppdatering på sista veckan på mitt sommarlov! See u.

Förresten så har Emma och Angelica bokat klart allt för vår lilla tripp till Stockholm i November för att se P!NK. Hotell, tåg och konstertbiljetter är fixat! Känns gött


Fasters sötnosar!

Suger, We're goin' down,

Ännu en dag och inte gjort något speciellt.
Igår var jag i ullared med mamma och lillebrorsan, hittade verkligen ingenting! Mer än lite smågrejer som man alltid kan plocka på sig när man är där. Träffade även på min storebror och cattis, de var också där. Senare möttes vi upp för att käka pizza!

Idag vaknade jag ganska tidigt, har hjälpt mamma hela dagen med att göra i ordning på cafét då hon öppnar på måndag igen efter 3veckors semester. Sen var vi och handlade och nu ska vi snart äta. Potatis, lax och goo sallad till!

Vid halv sju blir det fotbollsträning för mig, äntligen! hihi

Kram


Holland 08 <3

Har precis

....käkat maaaat. Köttfärssås och spagetti. jammi! Lilla plutten Siri var här tillsammans med sin pappa (min bror) och hälsade på. Han visade så stolt upp sin NYA Iphone. Som vanligt ska han ha det som är bäst, enligt honom är de bäst! mohah, men den var fräck. Vill också ha en sån iofs.  Nu åkte de precis hemåt, eller de skulle göra några ärenden.

Själv sitter jag här vid datorn och snackar med emma på msn, vi båda är lite sugna att se lite Entourage nu så hon skulle ringa sin syster och höra om det var ok att vi hämta den anda boxen, + att vi ska köpa godis också! Inte bra om man heter Caroline och gått upp typ 150kilo detta sommarlovet. Älskar att tänka på att träningen drar igång på tisdag!!
Det är nästan som att ja ser ut såhär nu:
Och det är inte okej!


no offense...
Ciao!

Entourage...

...heter den nya (för mig) serien som jag har fått upp ögonen för!
Den är rolig, och killarna i serien är SÅ sköna. haha : ) Satt uppe och kolla till halv fyra i natt tillsammans med emma. Har man lov så har man. Men de varar ju inte så länge till... :(

Var uppe hos Emmas syster, min kusin, och hennes sambo - hälsade på och hade trevligt. De bjöds på Räkmacka! mmm, så gott de var! Det var där vi började att kolla på Entourage faktiskt, dom är också väldigt förtjusta i den serien.

Nu ska jag ta en dusch, städa mitt rum lite, och greja. Ha en bra dag!


Just lika a pill,

LÖRDAG!
& vad händer? - Inget.

Sov hos Emma i natt, äntligen har hon kommit hem. Saknar våra pratstunder, har inte pratat med varandra på ca en vecka, snacka om att vi hade mycket att prata om! haha.

Vaknade upp vid tolv tiden, åkte till ICA och handlade ett batteri till bankdosan. Åkte vidare på bilbingo i Hällingsjö, ganska kul faktiskt även om det är lite tant och gubb varning på de ;) Vann dock inget. Brukar inte ha sån tur i spel direkt.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är HUUUNGRIG!!

KRAM


Vadstena.

RSS 2.0