Söndag

igår var jag i lägenheten med Idaa & Emma titta på TV oså, sen kom de en masssa folk dit satt och tjöta lite. Sen skulle jag hem så alla fick gå :P  jag vet inte riktigt vad de hittade på sen men men.

Idag har jag inte mått så bra, men har ändå gjort en del. Jag var på Allum först med pappa köpte en ny mascara sen har jag jobbat och efter de har jag varit barnvakt blev aldrig att jag var det i går så fick bli i dag istället. Och hon skall strax åka hem, cattis och jimmie kom nyss. Imorgon är det blåvitt som gäller :D får sluta 1½ timme tidigare för vi ska lyssna på någon Poesi gubbe i landvetter sen åker jag väl inte till stan med Ida ska möta Emma och Jennifer där inne förmodligen :)  Sen sova hos jimmie och Cattis har sovmorgon på tisdag så ska passa Flis på morgonen bara. .

Take care
/ Caroline


Lördag

Idag har jag jobbat lite grann sen var jag borta hos brorsan en stund & Emma  :)  nu har jag precis ätit, sen kankse jag skall vara barnvakt en stund, Jimmie & Cattis har varit tillsammans i 7år så de ska vl hitta på nåt, man får ju ställa upp lite :)
 

image2



Ha de bra /

Caroline
Jag älskar dig, så är det bara.

haha

Jag fattar ingenting på "blogg" ;) haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0