All you need is love,

Hello, det var ett tagsen jag uppdaterade här nu, lite mer än en månad sen. Ligger i sängen (fortfarande! Kanske är dags att pallra sig upp nu och göra något vettigt?) hos my love, han gick precis in i duschen. Har legat och kollat på One tree hill nu på morgonen, han har blivit lite väl gay tycker jag som tittar på sådant? haha :) Undra vem som har fått honom till de?

Hoppas julen har varit bra och att ni fått många fina julklappar av tomten. Själv är jag jättenöjd, fick lite smått och gott, nya fotbollsskor, bartender sätt, presentkort, klocka, bok m.m.

I lördags var vi ett gäng som var och bowlade i Gamle stan, riktigt roligt! Dagen därpå vill jag ju lova att jag sooov bort i stortsätt heeela dagen. Mådde som jag förtjänade skulle jag tro.. hehe.

Vad händer annars då? Nyår på torsdag som ska firas uppe i mossbacka med gott folk. :) Hoppas på att det blir lyckat! Har dock lovat mig själv att inte dricka allt för mycket, det är fan inte värt att ligga och må sååå dåligt dagen efter!

Den 12 januari har vi åtta biljetter till SNABBA CASH, grymt kommer de blir! David, Dodde, Falle, Emma, Anna, Calle, Julia... och såklart lilla jag, ska gå och kolla på den. Smygpremiär är det och han som spelar huvudrollen kommer vara där! Joel Kinnaman, han som spelar Frank Wagner i Johan Falk filmerna. :)

På fredag blir det Avatar 3D, vet dock inte riktigt vilka som ska med än. Men vi ska försöka få ihop sju stycken som ska gå.

Ne, nu blir det fruskot! Ha de gott


jag och emma i globen innan P!NK!



RSS 2.0