You can't undo

Power is not something you get it is something you grab

jobbigt att mitt förra inlägg ja skrev bara försvann!
Nu får ja blogga väldigt fort, eftersom Desperate Housewifes börjar om 4 minuter typ...
Finns som tur e inte så mycket att skriva.
Jag är sjuk och kan inte träna. hatar det! Men hoppas på att kunna träna på torsdag igen..

Har varit hemma från skolan måndag och tisdag men imorgon måste jag gå känner jag, ska skriva ett personligt brev och söka praktikplats, får se hur de går :) går bara 3 timmar imorgon, har egentligen resursdag men lärarna kan kalla in oss elever när dom vill på en sån dag efter som det inte riktigt är som en stuidedag.. jaja, 3timmar datorkunskap är väl inte så pjåkigt.

När jag vaknade i dag kollade jag på det nya avsnittet av Andra Avenyn och nu  på eftermiddagen har jag kollade på de nya One tree hill och Gossip girl, både avsnitten var riiiktigt braaaaaaaa!
Nästa avsnitt av one tree hill ser jag inte fram emot, eller jo de kommer ju säkert bli grymt bra men sorgligt eftersom jag tror Peyton dör, jag skulle kunna skriva en hel bok känns de som om hur irreterad jag är på att Chad och Hilarie inte ska vara med nästa säsong och att både förmodligen kommer dö i denna säsongen. Det kommer sluta som i OC och det är dåligt. jaja, bara en serie men en jävligt bra sådan. gaaaaah.  De kan väl bara få leva lyckligt och skita i en nästa säsong då. Hoppas dock att säsong blir sevärd, vilket ja endå inte tror....

Min bror, siri och becca har varit och hälsat på nu på kvällen. Nu ska de nog snart åka.

Nu börjar dh, seeeeeeeee ya


Nästa one tree hill avsnitt - promo

When I was good,

Sitter i skolan nu, har haft en ganska lång rast och snart börjar matte lektionen som håller på till halvtre, sen är det hem och plugga matte! prov imorgon, usch va tråkigt.

I fredags var jag på restaurang med malin, jennifer, ellinor och emma :) mysiigt var det! överraskade emma eftersom hon fyllde år i söndaaags! hihi <3
Åkte hem och kollade på lets dance, blev överlycklig när magnus gick vidare, han ska vinna! Sen har jag bara vart hemma resten av helgen, segt. men det behövdes kan ja säga..

Igår hade jag en fullspäckade dag av serier, Andra Avenyn, One tree hill, gossip girl och desperate housewifes - så är de varje tisdag :) haha.
gud va one tree hill avsnittet var bra, slutet var tråkigt men även de gjorde avsnittet väldigt bra!

Tränade även fotboll igår, och ja fick med mig jenn :D hur kul som helst! längtar till serien börjar nuuu, inte långt kvar.

Nu ska ja räkna matte. take care / c


Losing you



Här berättar Chad varför han inte kommer vara med i nästa säsong av one tree hill..
:(

snaart..

kommer det en uppdatering ;)
förmodligen ikväll. annars imorgon, har fullt upp med att plugga.
Take care

Live your life,

Don't be too fat, or too thin, or too dark,
or too light; don't be too sexual, or too chaste,
or too smart, or too dumb.
Be yourself. But make sure you fit in.


Baby goodbye,

"The world is a dangerous place to live,
not because of the people who are evil,
but because of the people
who don't do anything about it."

Hopp, då var det lördag igen. Tiden går fort. Igår var jag på UF mässan, det var väl kul. lite för mycket att titta på och för mycket folk. efter mässan, gick jag och jenn och köpte biljetter till IFK! yeees, äntligen. NU HAR JAG DEM! fan va underbart, påskafton klockan 14.00 avspark på nya gamla ullevi!

Efter de åkte jag och mötte Anna i Tahult, hon skulle rida och jag red faktiskt också, en bit i allafall ;)  Sen åkte vi hem till henne, åt, och åkte vidare till Mölnlycke där hon skulle spela match!! de vann med 3-0 mot Pixbo,  :)
Åkte sen hem till Anna igen och kolla på Lets dance, sen åkte jag hem och soov gott.

Vaknade vid halv elva i dag, duschade och sen har ja städat. Nu har jag precis skrivit klart en skoluppgift som vi fick på mässan i går! Nu ska jag snart äta och sen åka till Landvetter där jag och anna ska vara barnvakt, eller anna ska och jag håller henne sällskap :) sover kanske hos anna också, beroende på klockan.

Justde, fan bet av en sån där grej till tandställning. IGEN, hahah. Måste tillbaks till tandläkaren igen, så snart som möjligt. Får ringa på måndag. Smart.

Ha en super bra kväll, Puss!

 
klart hon vill vara lika cool som sin faster ;)


sötnossss! Var och hälsade på min bror i torsdag!


-


Sweetest thing,

"Sophia is, I guess she's my cool breeze.
She's wonderful, she's kind, she's talanted, and she makes me happy.
I woke up one day and i said; this is the woman that I wanna spend the rest of my life with"
- så vackert, tänk om någon sa nåt sånt fint till än, jag hade blivit knäsvag! :)


slappdag.
Försov mig imorse så åkte till skolan med 8.15 bussen i stället för 7.15. Åkte från skolan redan klockan 12 då jag skulle till tandläkaren för att fixa tandställningen då en grej gått av.. Så nu är jag lite öm i tänderna.. Ska dit den 23mars igen och spänna uussch!
Efter tandläkaren åkte jag och hälsade på min bror, siri och Rebecca:) trevligt! eftersom jag inte träffar dom så ofta!
(bilder kommer)
Sen åkte jag hem, käka och sen har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit de lugnt.. eller nej, jag har fullt upp haha. Ne, men jag måste avboka kursen till Ljungskile i helgen och får betala 500kr, KUL! inte dirket. onödiga pengar, men jag vill verkligen inte åka upp dit helt själv.

Sen håller jag och jennifer på att planera för att vi ska lyckas köpa biljetter till U2 som Jenn vill ha! :) och det ska vi fiiixa, för vi är bääst! hihi (L) du ska få dina biljetter.

Imorgon åker jag till mässan med ängång eftersom jag ska sitta fastklistrad vid datorn PRICK klockan nio, då biljetterna släpps till U2.
sen åker jag in till mässan, och sen ska jag köpa biljetter till blåvitt om det finns kvar! hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag snart nana, är så himla trött!
Kram på er!



Mischa Barton


Bästa låten just nu: Nickelback- Figured you out




How you remind me,



Tränade core och step i måndag och i går tränade jag fotboll, första utomhusträning för i år. underbart <3
( Nu ska du börja träna också Jeeeenn, när du e frisk hihi ;)
Idag var jag hemma från skolan, skulle egnetligen åkt in till stan och mött upp jennifer, hämtat ut biljetter till blåvitt och sen åkt till Kungsbacka. Men det blev ändrat .
Så har bara varit hemma idag. Min tandställning gick sönder, eller det lossna en grej så ska till tandläkaren imorgon och fixa dee. slappis vecka. & på fredag ska jag bara ha 1 lektion sen ska vi in på UF-mässan :)

Usch gud nu är jag jättehungrig. inte ätit på hela dagen, baad. ska gå upp till cafét och käka lite tror jag. Fast det känns lite onödigt eftersom det snart är middagsdags! :D haha.

Åker till Ljungskile i helgen, (N) vill inte!
Kram på er!


Figured you out




 Tree hill is just a place somewhere in the world. maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you. someone trying to find their way. someone trying to find their place. someone trying to find their self. sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, unsatisfied, barely getting by.
But that feeling's a lie. and if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. because we all need a little help sometimes-someone to helps us hear the music in their world, to remind us that it won't always be this way. that someone is out there. and that someone will find you


Far away,

vad drack du senast: juice
vad gjorde du igår kväll: slappade, satt vid datorn typ
vad ska du göra i kväll: har tränat och kollat på spårlöst :)
vad ska du göra i morgon: skolan
senaste inköp: kofta & träningsbyxor
senaste film: Zack and Miri makes a porno (stavning?)
vem sov du över hos senast: Jimmie och Cattis
vem sov över hos dig senast: Anna :)
vem träffade du sist: Ida
vem skulle du vilja träffa just nu: EMMA!
sjunger du i duschen: haha, ja alltid
vem ringde du senast: hmmm.
vem ringde dig senast: marcus
hur länge sov du inatt: 8 timmar ellernåt
när ska du gå och lägga dig ikväll: typ snart
vad gjorde du för tre timmar sen: träna
vad skulle du vilja göra nu: SOVA
vad heter du just nu på msn: Carro
hur många syskon: fyra bröder
kär i någon just nu: nopp
känner du någon som heter likadant som dig: yes
morgontrött: mmh, oftast!
när är du född: 2 maj 1992
var vill du bo: bra fråga, USA!
nuvarande hårfärg: brunt
riktiga hårfärg: brunt? haha
ögonfärg: blå grön grå, haha eller nåt
vad läser du för bok nu: Skuld
vad har du för parfym idag: -
vill du ha barn:  Jaa, verkligen!!!
hur stort är ditt rum: inte speciellt stort, men räcker
har du tv/dator i ditt rum: Tv
hur många converse allstarskor äger du: zero.
skostorlek: 38

Primo familia

Hej!
Igår var jag ju på bio tillsammans med Anna, vi såg I taket lyser stjärnorna, ganska bra faktiskt. sevärd! :) Innan de var vi i stan och tittade runt lite.. Sen åt vi middag & efterrätt på Jensens! åååh, så gottt och mysigt var det! väldigt mycket folk, hehe..

Efter bio åkte jag hem till jimmie och cattis och passade alicia, klockan var typ elva då, men cattis skulle iväg på fest där jimmie redan var. vaknade vid halv tio i morse, och nu har jimmie och cattis åkt iväg och ska köpa tv så jag sitter och kollar på Nickelodeon med Alicaa :) hihi.

Ikväll är det premiär av Wipeout! wiho, verkar roligt!! Annars blir det nog bara slappis dag. I morgon blir det träning, core & step med Ida! Innan det blir det skolan från tio till halv fyra.

hoppas ni haft en bra helg, kram!


Live your life,

"Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is going to come from. The next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open up your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it, you just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it? Good. Now believe in it, with all of your heart."


usch, vaknade halv nio i dag.. är ju van vid att gå upp så tidigt när man går upp till skolan varje dag.. Men jag lyckades i allafall att somna om :)

Skulle tränat fotboll nu på morgonen men orkade inte fixa skjuts, haha. Men jag ska i allafall ut och springa nu i stället, men såg att de regnade så väntar en stund :)

Igår var ja bara hemma och kollade på letsdance, senare blir det in till stan och sen bio med Anna! :) mysigt.
Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och springa trotts vädret!
Kram på er



får världens rysningar när man kollar på klippet!! :D

Daydreaming

:D
http://www.facebook.com/pages/Stockholm-Sweden/3-Sverige/66188646186

Right round,

"You ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you, how many moments of other peoples lives have we been in, we're we a part of someone's life when their dreams came true, or were we there when their dreams died. Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there, or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it."




Bilderna i det förra inlägget verkar ha lagt sig helt konstigt, men orkar inte ändra det..
vet inte riktigt vad jag ska skriva, men i helgen som var spelade jag ju cup, riktigt roligt. roligare än jag trott, och det gick faktiskt ganska bra :) även om vi inte gick hela vägen, men kul hade vi iaf. I Lördags var jag i stan med Anna, sen åkte hon hem så jag mötte upp Madde och hennes bror, vi skulle på Hockey!! Hur roligt är inte det?! Sååå roligt, älskar det.
(Fast inte lika bra som att på sommaren sitta på Ullevi och kolla på IFK GÖTEBORG! ihihi.)

Tränade step i måndags, body pump i tisdags, och i dag skulle jag ha tränat med fotbollen men mamma ville att jag skulle jobba sista timmen så jag gjorde, så kroppen får vila lite i från alla träning. Ska ju faktiskt träna torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag om det blir som jag bokat in! :) Kanske dock inte blir fredag.

Nu måste jag skriva klart några uppgifter till svenskan, som jag sagt att ja ska göra huuur många ggr som helst ,men det blir aldrig av!

/  C

My Life Would Suck Without You

                                                               

Här ovan är lite bilder som jag inte orkat lägga upp innan.. haha.





"I don't really think people can change. you know,
at the end of the day, you are who you are, and at the end of the day, i
t's probably who you've always been."




 


RSS 2.0