sommar <3

åh, man känner verkligen SOMMAR! så sjukt underbart, älska! Nu är det bara sommarlovet man ser fram i mot sjuk mycket, +  VARBERG och sen att det blir bra väder även då, <3

Nu sitter jag hemma hos Ida efter en riktigt lång och tråkig fredag, men en posetiv sak är ju att det var den sista, verkligen SISTA FREDAGEN PÅ ÖNNERÖDSKOLAN! :D helt underbart!
- GYMNASIUMET NÄSTA!

Jag sitter vid datorn medans Ida grejar håret, vi ska kanske in till stan och möta jennifer, sen till Idas pappas lägenhet i Kallebäck, sen mys vid sjön!! det ser jag fram i mot :)

Har varit på två studenter denna veckan, onsdag & torsdag. I Onsdags var det min kusin viktor som tog studenten, och igår var det min bror Dennis, känner mig ganska tjock efter allt sött man ätit! :D På söndag blir det havet med jennifer, har även lovat mig att jag ska ta de första doppet för i år i havet,

Ha en bra helg, för det vill jag lova att jag ska ha! :D(L)
take care / caroline

Kul helg

åh, världens bästa helg har det varit!!
 - fredag , modevisning i Kungsmässan som sagt!
- Lördag , Ullared med Ida, allum, sen fest hos Hampus.
- Söndag, Ren jävla slappis. haha! Sovit typ hela dagen , på kvällen kom brorsan och käka tårta osv! :) Pizza till middag också, wihu!


Idag kanske de blir stan med Jenn ! :) 
 
Puss&Pill / Caroline

Modevisning - stylist

Har inte varit skolan idag. Känns rätt bra, haha! I stället var jag i Kungsbacka med Emma och Ida, och massa. Styliserna på Drottningblanka hade varsin modell som de skulle sminka :) senare på eftermiddagen blev det modevisning på Kungsmässan, och helt seriöst, jag har ALDRIG varit så nervös innan som jag var i dag! så sjukt pinsamt. men det känns bra nu efteråt :)

Snart ska jag åka till Ida i landvetter, ska sova där för imorgon ska vi till Ullared med hennes familj :) wihu!  Och någon viskade i mitt öra att kanske Bimbo (hunden) skall vara med i kväll och passas :) såå söt!

Ta hand om er / Caroline

snabbis

Har verkligen pluggat hela dagen.. jobbade en stund på förmiddagen, 10 - 14.30 typ, sen plugg till halv åtta. Gick till landvetter med Emma och Becca :)

Imorgon blir det solning efter skolan, sen match (Y) gööött äre Gonatt / cc

Studiedag

Vaknade upp hos bror idag, & Alicia hade ännu inte vaknat. Jag gick in till henne för att väcka henne, hon var nämligen tvungen att gå upp då - det enda hon sa var "Jaa sover!!" haha! du är världens sötaste barn (L) jag älskar dig

Snart bär det av upp till jobbet, ska hjälpa mamma idag.. jag väntar bara på att Alicias moster ska komma :)

Efter cafét blir det hem och plugga, SOM VANLIGT! hatar jävla skolan! så mycket att göra nu..

aja, take care / cc

19 Maj

Sitter hemma hos Ida mus nu :) pluggar lite på Hemkunskapsarbetet som skall vara klart tills på torsdag, fett segt. Även ett engelska arbete som skall vara klart! :/

Snart så skall jag åka till Allum med Mamma och Dennis, byta lite grejer som jag alltid göra, haha!

Sen blir det Andra Avenyn, vet inte vart jag ska ta vägen. SISTA AVSNITTEN NU JU! :( <3




take care / cc.

Holland - torsdag

Promenerade in till stan i dag, jaa .. bland annat en posetiv sak med detta landet ar att man bara behover vara 16 for att kopa vissa grejer :) haha!

Vi spelade match i gar imot ett hollendskt lag, raa var dem :O fast vi spelade i allafall lika och de kanndes gott om man kollade pa deras storlek, typ som ett hus :P

efter match var det i allafall mat, pommes & hamburgare. :) sen var de ut och mysa och ta fina kort; Stampe, Tessan, sara och Jag :)

tjao! / celius.

Holland - onsdag

akte till Holland i dag, sov inte speciellt mycket pa bussen for det var inte jattebekvamt.. vi var framme har typ vid atta tiden pa morgonen. Sen var de bara till att ga ut och trana efter att an packat upp lite.

I sangarna har sover man i allafall som en angel :)


Take care / celius.

RSS 2.0