Life,


Ett år, 365 dagar.. ♥ I love you


Igår, för ett år sedan, den 7 augusti 2010 tog jag ett beslut som jag känner att jag aldrig kommer ångra. jag valde att spendera mitt liv tillsammans med min andra hälft, mitt pojkvän, mitt allt. Även om vi under detta året har haft vissa tuffa perioder så har det mer och mer fått oss att inse att vi vill ha varandra vid varandras sidor tills den dagen vi båda isåfall väljer att gå skilda vägar, jag vill älskar dig för alltid, jag vill ha dig vid min sida för alltid.
Under vår paus vi hade för några månader sedan fick du att inse att du ville vara med mig, alla förhållande har motgångar så är det bara och dom som inte har de blundar för problemen.

Vi har vart förlovade i 1 år, tillsammans i snart 2. Jag ångrar inga beslut som jag tagit tillsammans med dig. Jag vill allt med dig. Du är det finaste jag har.
Jag är 19år, sjutton år gammal när jag mötte min prins, och just nu vet jag precis vad jag vill med mitt liv. När vi bröt, sa folk år mig "du är ung, glöm honom, du träffar en ny" men jag tänkte hela tiden "tänk OM, tänk OM han är den rätta, tänk om det är han det är meningen att jag ska spendera resten av mitt liv med" Jag tror nämligen att livet redan är förutsett, så varför skulle jag inte kunna hitta min livs kärlek när jag "bara" är 19 år gammal?


People keep telling me to forget him, but how can I forget someone who gave me so damn much to remember?!

 


 

Skulle vi i framtiden gå skilda väger så har jag lärt mig något att detta förhållandet, och jag kommer aldrig ångra de besluten jag tagit. jag lever i nuet, jag gör det som känns rätt, jag har aldrig känt mig mer älskad av någon någonsin, han får mig att känna mig lycklig, jag vet att han alltid kommer finns vid min sida vad som än händer, och det är det jag älskar honom för. Jag får fjärilar i magen när vi träffas, jag kan bara ligga och kolla på honom och bli helt sprallig av att känna kärlek.


Man har motgångar, livet är inte lätt, vissa dagar är bättre än andra, ibland vill man krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och försvinna, men sen tänker man på allt bra man har, det finns så mycket mer som gör än lycklig..

 

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.




Från och med nu ska jag bara försöka blicka framåt, man kommer ingenstans av att stå på samma plats. Även om det kommer bli svårt, så kan man inte göra annat än att försöka. Jag älskar dig och det är så värt att försöka glömma allt de dålig, jag vill vara med dig och du visar mig så mycket kärlek så jag ska inte ens behöva tvivla på dig. Du är det bästa jag vet.


You have to see the difference between turning the page, and closing the book. ♥



RSS 2.0