UNDERBARA VÄDER!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg vad som har hänt.
- MIDSOMMAR VAR BÄST!
- Jag har varit på 3 bio på två veckor, Baksmällan, Transformers 2 & The proposal! Alla filmer var riktigt bra och värda att se!
- Denna veckan har jag jobbat, mån-tors.
- Sverige ska spela semifinal mot England ikväll!

Snabb uppdate. Nu ska jag åka och baaaaaaada! :D

Ha en fin dag!


15juni,

Underbara väder, ca 20 grader och skinande sol. Det gillar vi!

Var på bio i går med Emma och såg filmen Baksmällan. Riktigt rolig, bland de bästa och roligaste filmerna jag har sett hittills. Efter bion åkte jag hem och sov hos min bror, passar Alicia i dag. Nu har vi precis suttit här ute i solen och fikat med bullar och festis ;)

Sen ska jag jobba, och efter det vet jag inte. Hitta på något kul kanske, det är ju sommarloooov!
Vad jag gjort i helgen kommer det bilder på senare. Puss


bild från när de var i Turkiet, avundsjuk!

Haha,




haha, någon som ser något fel?
Åkte till Landvetter för ett tagsen och tog på mig två olika skor?!
hahha, lyckat! Märkte de när jag kom fram. jaja, så kan de vara ibland.

11juni,

nananana, heyhey, gooodbye. 
Sitter och lyssnar på Kristinia DeBarge ny låt, Goodbye. Grymt bra låt!

var på jennifer stundent i går, åh vad avundsjuk man blir. Glad var iallafall Jennifer! hihi.
Grattis gumman! Det gjorde du bra!

När Jennifer och Emma skulle vidare ut på krogen fick jag stanna hemma, roade mig med att titta på film med sötisarna Becca och Erica. She's the man blev det. GASH, DEN FILMEN SÄGER JAG BARA. Så jävla bra!

Var på min skolavslutning idag, i allafall en stund. Åkte hem till min bror och hans familj som kommit hem från Turkiet i natt, bruna och fina dom var! Och lilla Alicia var glad över att vara hemma igen :) hehe. Såg massa fina bilder de tagit. Avis, hade inte vart fel med en utlandsresa nu, ingen vill väl stanna här i detta skitvädret! Ge oss sol.

Nu har jag nyss duschat, ska hem till Martina istan ikväll, blir nog nice! :)
Först blir det pizza med familjen, tradition här i familjen - efter varje skolavslutning.
Have a nice evening.


Jennifer och Rajje



jennifer och marcus



9juni,

ingen skola idag, hade en lektion och jag försov mig!
Igår vad jag, madde och emma borta vid fotbollen och kollade på B-lagets match, gick inte så himla bra kanske. Åkte vidare till Landvetter och hyrde en film och köpte godis, mysigt var det :) dock var filmen VÄRDELÖS! haha. Den hette typ "the best of st tanians" ellernåt, skit dålig.

Nu ska jag göra mig i ordning lite, ska åka till Borås och köpa en student present till jennifer.. :)
Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig imorgon heller, inte lätt. jaja.
Sen ska jag jobba en stund och sen träna, sover nog i lägenheten i natt också, kanske att madde skulle sova där också. hihi.
Nu måste jag skynda mig.
Puss!



från klassfesten i fredags.



från kalaset i lördags.

8juni,

kom hem från skolan för en stund sedan, kan säga att detta var sista dagen. grymt skönt. tiden har gott SÅ fort, redan gått ett år på gymnasiet, helt sjukt och känns för jävla bra.
Lämnade in projektet i bilden idag som jag och ida gjorde, fick MVG! stolt :D haha. I betyg fick jag dock VG eftersom jag hade missat ganska många lektioner men jag är väldigt nöjg ändå.

Fick MVG på mitt datakunskapsprov också :D göttt. Typ aldrig fått ett MVG innan och nu fick jag två stycken på en vecka, haha.

Blir förmodligen träning i kväll, Core kanske? Nu ska jag städa lite, har ju inte sovit hemma på 3dar så sover hemma i natt och sen kan ja sova borta i lägenheten imorgon igen. Sen måste lägenheten storstädas innan Jimmie och Cattis kommer hem igen, men det är faktiskt väldigt rent för att det vart JAG som bott där , haha.

Puss!


7juni,

Söndag igen..
 Idag måste jag & ida göra klart vårt projekt i bilden som ska vara inlämnat i morgon. Tror det kommer bli riktigt bra! Känns skönt att inte ha så mycket kvar på det att göra.
Sista inlämningen innan sommarlovet! Jag har nog aldrig längtat såhär mycket till ett sommarlov någon gång, och jag har nog aldrig varit såhär skoltrött.

Jag och emma kollade på Yesman i går, eller jag somnade nästan direkt, så trött som jag var. Vaknade vid halv elva och gav katterna mat, (passar min brors katter nu när de är i Turkiet de fuskisarna!) Nu har jag gått här i lägenheten och plockat lite och tänkte dra mig hemåt strax så projektarbet blir klart.

/c.


I really do believe that if someone tries hard enough, they can get what they want.
If you put all your effort towards something, you're going to be rewarded.
The trick is to not give up. If you don't, anything.




 

6juni,

Haft en jätterolig och bra helg.
Igår hade jag klassfest, mycket lyckat och roligt. Var dock inte lika roligt att städa dagen efter.... men det är sånt man får ta. Efter att jag städat åkte jag hem och duschade en snabbis, gjorde mig i ordning och åkte vidare till Hajom där mina kusiner Cissi och Daniel firade 60års kalas, Daniel fyllde 25 och Cissi 35 :) jättegod mat och trevligt.

Nu ligger jag och emma i sängen med varsinn laptop i knät ska nog snart sätta på en film och sussa. Jättetrött sen i går!
Sista veckan i skolan denna veckan, går endast måndag och tisdag. På onsdag ska jag på Jennifers student, lite avis man är på att hon tar studenten! vill också, men får dock vänta 2 år!!!

Bilder kommer. Take care
/c.


min prinsessa!


RSS 2.0