Meet me halfway,

"Sometimes people play hard to get to know that the other person's feelings are real."

Hallå!
Tänkte jag skulle förska ha ett citat i början av varje inlägg, får se hur de blir med det.
Det har varit en jobbig vecka, har vart uppe halv sju varje dag, imorgon skall jag jobba och på söndag ska jag träna halv elva! Får se hur det blir, fan måste få sova. Får jag inte min sömn blir jag väldigt lätt irreterad, haha :)

Nu ligger jag i sängen och väntar på att my big lööve skall komma till mig med massa gooodis, så vi kan kolla på Lets dance. Blir en lugn kväll eftersom jag skall upp imorgon och behöver lägga mig i tid.

Var på smygpremiären av Snabba Cash i tisdags, vi som var där var de första som såg den, eftersom de valde att ha smygpremiären i Göteborg först! Riktigt bra film alltså. Värd att se!

Nä, nu skall jag bädda ordning sängen och sen kanske det blir lite glass och varma hallon också? =) det är ju aldrig fel. hihi.

Erica, jag behöver prata med dig ang. converseskorna, se om det kanske går att ordna... Hade var supergreat! Åh va lycklig jag hade blivit :) haha.

Ha de great! See ya


Can't tell me nothing,

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
 Vet inte riktigt vad jag ska skriva? hmm.. jag har typ inte gjort någonting på sistone. Nyår blev som planerad, no alkohol. Och vem var det som vaknade upp och mådde hur bra som helst dagen efter? Jo jaaag :) .. blandannat..

Har legat och myst med älskling typ varje dag i två veckor på morgona, men nu är det slut på det. Imorgon ska han upp och jobba vilket innebär att han går upp klockan sex! Så nu ligger han faktiskt och sover, men jag kan inte riktigt somna ännu så jag får krypa ner bredvid honom om en stund.

Var hos Toby förut och tittade film Fast and Fearless tror ja den hette, VÄRLDENS SÄMST FILM! haha så sjukt dålig. :)

Imorgon ska ja in till stan med Anna, ses och umgås lite. + att ja har TÄNKT att gå ut och springa imorgon bitti. Ja säger inte att det blir så, men förhoppningsvis blir de så. Måste träna nu, fotbollsträningen börjar om en vecka, 3 dagar i veckan blir det träning, två ggr fotboll en gång fys. NICE! :)

Fick sms från USA idag vid middagstid, nu kan Erica äntligen smsa därifrån till mig och jag till henne! Överlycklig :) nu kan vi hålla kontakten ordentligt, fast telefonräkningen lär bli lite, lite dyr.. möjligtvis. hehe.

Nä, nu ska ja faaacebooka lite sen blire sängen ;)
Ha de bra!


Loovee you


RSS 2.0