Skalle&Celsius <3

imåndag kväll kom skalle och sova hos mig till tisdag. vi gjorde väl inte så mycket, tog de lugnt oså (:  men hon blev sur och somnade bara för jag låg och prata i tele så länge, haha. sry . <3 :)  sen på tisdagen åkte vi hem till sandra en stund åt lite oså, sen åkte hon med hem till mig igen, vi sova hos brorsan skulle ju vara barnvakt i dag så de va kul med sällskap <33  idag gick vi upp vid halv elva, eller sandra vakna vid halv nio haha. Och Alicia vakna ju halv elva :O  unge till att sova aso, hon gick ändå och la sig vi åtta. Sen gick vi iallafall upp till cafét fika lite, sen skulle sandra hem med kvart över fyra bussen. Sen gick jag och tränade .. trist utan sandra men de gick. Nu har jag precis duschat, får se vad som händer ikväll i allafall.

tack så mycket Sandra för dagarna tillsammans med dig, grymt roligt (L)



-detta känns riktigt bra!


ÄLSKA

image12

längesedan

nu var det allt ett bra tagsen jag skrev, jag orkar inte..

men i allafall, snart kommer Sandra och ska sova hos mig, de va längesen <3

igår var jag på blåvitt i pissvädret, men de var de fan värt!! SM- GULD FÖRFAN! IFK GÖTEBORG ÄR BÄST, SÅ JÄVLA BÄST! <3 :D

sen åkte jag till brorsan, sov där. Passa lisen idag och ska även göra de på onsdag så ska sova hos dom imorgon också :) 
På lördag ska jag på bio med Christoffer, det är ungefär vad jag har planerat denna veckan, och det är väldigt väldigt skönt med höstlov vill jag lova :)

Take care / Caroline

veckan

Soooooooooooooooooft vecka :D

Imåndags var de en vanlig dag, Tisdag slutade vi tolv, var i stan med Ida en stund. Idag hade vi lucia övning på A-tiden, jaa vad ska man säga, gick väl sådär bra .Sen va man på Bio med Ida emma och jennifer  :D Lika kul som vanligt när man är med er!!!!! haha. Imorgon ska vi på gymnasiemässan på förmiddagen :)  & på fredag ska vi på värdskulturmuseet på eftermiddagen så slutar en timme tidigare sen, skööönt. Sen ska jag på träningläger fredag - lördag .. ja får se hur detta går  :)


Försöker glömma </3

.

Idag har jag jobbat sen varit med sandra en stund, och sen tränat :)  sen ska jag kolla på Andra Avenyn, de kommer jag idag, grymtbra :D




FYFAN, JAG HATAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET !! DU ÄR FAN INTE VÄRD NÅGONTING !!

12/10-2007

kom hem från skolan typ vid fyra, fick sluta lite tidigare bara för Kjell inte orka med oss . haha!  Åkte till cafét hjälpte till lite i de sista innan stängning.  Åkte hem och duschade, åkte till emma och titta på film, halva på smällen ( bara för Ida hade glömt den andra skivan) och Linas kvällsbok som hackade, HELA filmen. lite störande faktsikt. menmen, emma va i allafall sjuk, hon har feber .. ysch. 

Take Care
/Caroline

skolan

usch, seg dag i dag. började åtta och slutar fyra, usssssch säger jag . ska snart ha slöjd 1 timme och en kvart :( 
ikväll vet jag inte vad som händer, får väl se mys antagligen (: 

shit the same, orkar inte skriva


/caroline

ICE,J <3

Sandra sov hos mig tills i dag, tack älskling. Stunderna med dig är alltid bäst <3


ikväll har jag varit med Ida Emma & Jennifer, hade myskväll <3  Åkte till Ica och köpte massa gott, rosbiff, potatissallad m.m (:  skitgott. har inte haft så här kul på hur länge som helst, TACK!


emma vill tatuera in två W på skinkorna så de blir Wow när hon böjer sig ner. 
- vad är de för skillnad på en ekorre och en blondin?  De hoppar från Ollon till ollon :D 
för mig är detta nytt, men tydligen är dom jävligt gamla ;)

Igår kom jag och sandra gåendes på gångbanan påväg till bussen, så när vi kommer fram till emma och ida så säger Ida så :
- Jag ser typ helt konstigt, typ dubbelt eller nåt :S
Emma ba:
- nej , Ida. Dom är två asso ?

hahha, de va kul!

imorgon ska jag jobba med emmis, sen ska jag träna och sen plugga (:

ha de bra / Caroline


   
jag älskar kvällarna med er, tack för att ni finns. ICE, J föralltid <3



Sandra, du betyder så sjukt mycket <3

Celsius&Skalle

idag vaknade jag 07.15 ganska sent, som vanligt hinner ju inte göra mig i ordning alls. Soft dag, fick sluta en timme tidigare bara för att vi skulle åka och kolla på teater " tusen och en natt" typ as dålig. åkte hem städade lite bara för Skalle skulle sova hos mig, vi tränade. Sprang knös, kom sist som vanligt  ;) haha. Men vi sprang ändå ganska mycket imot vad vi gjorde förra vintern. Det tog faktsikt lite extra tid för sandra skulle kissa.

Kom hem, duschade, åkte till landvetter köpt chips träffa några åkte hem och åt pizza & titta på Idol somnade nästan när klockan var halv tio. Men nu sitter vi här, ganska pigga faktiskt, fast somnar nog strax.  Imorgon skall jag kankse jobba, men på söndag ska jag i allafall de (:  Sen måste jag plugga plugga plugga, faaaaan !

aja, ha de bra
/caroline



torsdag

åhh, jag hatar verkligen torsdag! så jävla segt. Jag var nära på att försova mig i dag också, vaknade 07.20 skulle åka kvart i åtta, hann inte göra mig i ordning typ . haha. Måste skärpa mig. fan jag måste egentligen plugga, men jag orkar inte, sååå jävla tråkigt är de. Nu ska vi ha 3 prov framöver, blir bara plugg plugg plugg liksom :/  Kommer ha prov i , Engelska, Matte och No . typ de tråkigtaste ämnerna också :) 

Imorgon kankse jag ska vara med Sandraa, hoppas det i allafall. Jag ska ringa henne sedan <3

Take Care / Caroline


IFK Göteborg, NICLAS ALEXANDERSSON ♥ :)



Kräftskivan, 25/8. Så bäst !! (L)


ICE J, <3
Jag vill ha sommar!


Måndag, Tisdag, Onsdag

Imåndags var jag ju på blåvitt, självklart vann de  3-0, satt jävligt gött! SM GULD 2007 <3  Det var längsedan det var vi fyra tillsammans, ICE J . Det var riktigt kul :)  I skolan på eftermiddagen var vi och tittade på en Poet, Bob Hanson, trodde de skulle bli skittråkigt men hade fel, de va faktsikt ganska kul (:  Duktig duktig duktig , DÖD.

I tisdags gjode jag ingenting i stortsätt, pluggade lite. Måste verkligen ligga i om jag skall få mitt VG i so ;)

Idag började dagen med att jag försov mig, så var aldrig med på gymnastiken kom till Svenskan i stället, det var en kort dag i dag, slutade redan 14.20 (Y) Gött, ska plugga lite sen ska jag träna! Får lägga mig tidigt i dag så jag inte försover mig imorgon också ..



Jag tycker om dig, dig och ingen annan <3




                                                                                  image4

RSS 2.0